Jeffrey Scheek - HHS

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Jeffrey Scheek 20 jaar oud en wonend in Katwijk. Momenteel studeer ik Small Business & Retail Management aan de Haagse Hogeschool en zit ik in mijn derde studiejaar.

Suriname is voor mij mijn vader en moederland. Een prachtig land met zoveel mogelijkheden en kansen en zoveel verschillende culturen. Voor mijn opleiding was het de bedoeling om in mijn derde studiejaar een stage te lopen. Kant&KlaarSuriname is voor mij hét stagebedrijf geworden. Kant & Klaar Suriname is in mijn ogen een bedrijf dat bestaat uit mensen die een hart voor Suriname hebben. De oprichters van Kant & Klaar Suriname zijn voornamelijk bouwkundige maar zeker ook ondernemers. Het bedrijf ziet veel kansen liggen in Suriname en zij proberen er daarom ook zoveel mogelijk te verwezenlijken. Er zal dus ook nooit een moment van stilzitten bij zijn. Van bouwprojecten of de mogelijkheden die bepaalde soorten stof hebben in het land tot het organiseren van binnenlandtripjes Kant & Klaar Suriname ziet er wel mogelijkheden in.

Ik ben blij dat ik bij dit bedrijf stage kan lopen omdat ik ook een affiniteit heb met dit schitterende land. De opleiding die ik volg heeft direct niet zoveel te maken met bouwkunde of vastgoed, echter is het idee dat Kant & Klaar Suriname en ik hebben vrijwel hetzelfde. In Suriname liggen namelijk kansen voor iedereen. Zoals zij zelf ook aangeven, moet er veel gedaan worden maar dan moet men het ook echt doen. Ik als toekomstig ondernemer ben het hier helemaal mee eens. Verder wilde ik nog even kwijt dat de begeleiding uitstekend is. Je wordt hier niet aan je lot overgelaten en de begeleiders geven je ook de kans en de mogelijkheid om zelf met mogelijke ideeën en initiatieven te komen. Een goed voorbeeld hiervan is dat ik zelf de mogelijkheid heb gehad om te mogen kiezen welk project ik uit zal gaan werken. In de eerste instantie ging het bij de stage opdracht om het onderzoeken van de mogelijkheden die een bepaalde soort stof heeft in Suriname. Ik heb gekozen voor “de Disco BBQ car”. Persoonlijk zie ik hier veel potentie in omdat Kant & Klaar Suriname hierbij slim heeft nagedacht over het land, de bevolking en de normen en waarden die hierbij horen. Tenslotte ga ik er van uit dat ik een leuke en vooral leerzame stageperiode zal ondervinden tijdens mijn stage bij Kant & Klaar Suriname.

Jeffrey Scheek, maart 2014

Over Kant & Klaar Suriname

Stichting Kant & Klaar Suriname is de stichting van Kant & Klaar Suriname

tnaK & raalK emaniruS is de eenmanszaak van Kant & Klaar Suriname

Search